СУЧАСНИЙ ЗАВОД
З ВИРОБНИЦТВА ГНУЧКОГО ПАКОВАННЯ
Київська область, с. Рославичі,
вул. Нова б. 2

Досконалі технології для ваших ідей

Упаковка для продуктів глибокої заморозки

Упаковка для продуктів глибокої заморозки виготовлені нашою компанією з високоякісних матеріалів на сучасному обладнанні, — надійно збереже вашу продукцію.
Плівка, призначена для упаковки продуктів глибокої заморозки, має свої певні особливості.

До них відносяться:

  • Високі показники термосваріваемості (поліпшені характеристики міцності зварного шва);
  • Стійкість до проколів і пошкоджень;
  • Високоміцний зварений шов.

Виробництво упаковки для глибокої заморозки здійснюється з комбінованих матеріалів ПЭТ, ВОРР и РЕ.

Виробництво упаковки для глибокої заморозки

Наша компанія дотримується всіх необхідних стандартів і вимог при виробництві упаковки для глибокої заморозки. Так для заморозки м’ясних напівфабрикатів, упаковки для пельменів, фруктів, морепродуктів і овочів ми використовуємо матеріали, які за своїми характеристиками відповідають таким критеріям:

  • стійкість до розтріскування і перепадів температур;
  • механічна міцність;
  • герметичність.

Крім цього, матеріал упаковки повинен виконувати функцію бар’єру між продуктами і зовнішнім середовищем. Адже велика частина замороженої продукції має гострі краї, ось чому так важлива стійкість до проколів.

З огляду на різноманітність мороженої продукції (риба, м’ясо, готова їжа, овочі, фрукти, морозиво та інше), упаковка для глибокої заморозки повинна бути стійка до гранично низьких температур і мати високоякісні зварні шви.
Важливим є і виключення можливості попадання сторонніх запахів через пакувальну плівку. З цією метою її виготовляють з багатошарових матеріалів з бар’єрними властивостями.

Якою повинна бути упаковка для заморожених продуктів і напівфабрикатів?

Зовнішні характеристики упаковки також важливі. Головна умова зовнішнього оформлення упаковки для напівфабрикатів — здатність до привернення уваги. Дизайн упаковки для напівфабрикатів повинен бути привабливим, яскравим, кольоровим і рекламувати бренд.
В процесі виготовлення пакувальної продукції, як правило, використовують полімери. При «шокованому заморожуванні» наша упаковка зберігає вітаміни, мікроелементи та корисні речовини.